ik heb het geluk gehad dat ik In Amersfoort een paar keer mocht optreden, en dat ik daardoor ? (ik weet niet hoe de Tam=tam zich hier verspreidt) een uitnodiging kreeg voor een bijeenkomst met de Eemlandse schrijvers. Dat was in de nieuwe bieb en Erno de Groot, de directeur heette ons welkom. Vervolgens een werkelijk boeiende rondleiding in het hele Eemcomplex /tot aan het dakterras toe, / door Joke van Egmond, zelf architect.
Ik keek echt mijn ogen uit, en zij had bij elke speciale plek het achterliggende verhaal. Prachtig.

Tot slot bood de Bieb ons een borrel aan in het Kade-cafe.
Gelukkig kwam ik aan een tafeltje met drie dames terecht . Nummer 1 = Titia die er uitziet als een mooi elfje, zij schrijft gedichten.
Nr. 2 =Maureen, zij heeft een tuin boek geschreven voor kleine oppervlaktes. Groen geluk op postzegelformaat, zegt ze zelf. Nr 3 = Martina zij is directeur van Cosbo stad Utrecht en tevens eigenaar van een bureau voor projectmanagement, en ze schrijft dus.
En ik Nummertje 4 =is dus ook dichter.

Een middag met veel invalshoeken om op door te denken.
En oh ja, de heren schrijvers droegen voor 99% allemaal een nette broek en een colbertje. Dus geen T.shirtjes , of slobbertruien meer. Hoera, want het oog wil ook wat. Zeg nou zelf.