Mijn broers Noël en Pascal, kwamen vandaag vanuit hun hotel nog terug o.m. om mijn appartement te zien. De ervaring die ik zelf ook nog elke keer heb als ik de woonkamer in kom-groot licht en ruim-dat ervoeren zij gelukkig ook zo. “Oh, wat mooi”.

We dronken opnieuw prikwijn, want ook bij een afterparty horen bubbles. We hadden taart, soesjes en verse pruimen- vlaai die mijn ene schoonzusje zelf had gebakken in de oven van haar nieuwe keuken.
Dat alles naast de geweldige feestmand vol heerlijkheden, die zij gisteren al hadden meegebracht. Volgens 1001 kunnen we hier een jaar mee toe. (dat gaat niet lukken, want een zakje met suikerpinda’s is nu al op.)

Als zij vertrokken zijn en wij nog wat na zitten te soezen, barst er een enorme regenbui los. Daarna verschijnt de zon dwars door de wolken heen, en even later staat er een fantastische regenboog aan de hemel.
Die regenboog was een symbool voor alle kleuren van dankbaarheid die ik ervoer.