Wie is de volgende ? Bob Dylan? Hopelijk heeft die dan wel zijn Nobelprijs opgehaald zodat die mee naar de Hemel (of de Hel) kan.

Bepaalde stemmen (net als veel jazz platen) horen voor mij duidelijk bij fases in mijn leven. John Lennon , Bob Dylan, Zelfs David Bowie een beetje, toen ik eenmaal door had welk een ongelooflijk creatief talent die man bezat.

De stem van John Lennon (en heus niet alleen in Imagine—) vind ik heel mooi. De stem van Dylan voornamelijk karakteristiek , de stem van Leonard Cohen, vaak irritant neuzelig, maar toch fascinerend.

Nu eerst naar het Meander ziekenhuis lopen (dikke sjaal om) want dat is net een mooie wandeling, benieuwd hoeveel stappen mijn smartwatch dan zal aan geven. Daar een lekkere baguette geitenkaas eten, dan terug dezelfde route. Thuis douchen en dan pas….(ja ik kan mezelf nogal eens op de proef stellen door verlangens uit te stellen..) een LP (van hem heb ik geen CD) draaien  van Leonard Cohen.:

There ain’t no cure for love.

Wat een geluk, ik heb nog een pick-up en daarvan is zelfs de naald nog niet stuk.