Vanmiddag bij de audicien, geen nieuwe maar wel eentje met een nieuwe naam. Na samengaan met een andere firma.
En in verband daarmee was er een beetje feest. Ik heb de laatste jaren zoveel fusies meegemaakt en om me heen gezien dat ik een fusie niet als een feestje kan zien.
Maar ja de “vooruitgang” i.sm. de crisis , dwingt je soms tot een spagaat.

Vanwege deze gebeurtenis kreeg je als bezoeker of als klant, een doosje handgemaakte chocolaadjes van Chocolaterie Stam die vorig jaar hun honderdjarig jubileum vierde. “Wij hebben een pure passie voor bonbons” zeggen vader en dochter Stam. Dat kun je als vrouw natuurlijk beter niet hebben, want die passie zet zich vaak vast op je heupen.

O.K. ik kreeg zo’n doosje mee, leuk en lekker, eigenlijk te….Maar wat dat leuke betreft, de bonbonnetjes zijn gemaakt in de vorm van een theekopje. Gelukkig ken ik iemand die dat prachtig zal vinden. Dus een reden om ze niet allemaal op te snoepen is ook al aanwezig.