Vorige week kreeg ik een melding van mijn telefoon- aansluiting ze zouden (ongevraagd) in de nacht mijn telefoon om zetten naar een “ nieuw technisch platform.”
Geachte mevrouw: De verbinding komt in bijna alle gevallen vanzelf weer tot stand. Mocht dat niet zo zijn, dan adviseren wij u om uw modem opnieuw op te starten. Dit doet u door de stekker van uw modem uit het stopcontact te halen, een minuut te wachten en deze weer aan te sluiten. Het kan tot 30 minuten duren voordat uw telefoniedienst weer werkt.
U begrijpt het al; lieve kijkbuis kindertjes, na een week werkt het nog steeds niet.

Hebt u Vragen?
Bel onze klantenservice via het nummer ….a 1 € p. minuut
Ik bellen: ~~~~~~~~~~~~~~~~
“Ja mevrouw maar u hebt een oud modem
Nee hoor mijn modem is nog geen jaar oud, is aangesloten in januari van dit jaar.
Oh ja ik zie het, u hebt een modem van Alcatel, nee die zijn niet goed hoor mevrouw, U heb echt een nieuw modem nodig, anders kan ik u niet helpen…”

Bewaar uw ziel in lijdzaamheid zegt men wel eens. Kan wezen, maar mijn wijze ziel is nu ook even uitgeschakeld en mijn gewone ik is simpelweg razend.