marlies-in-de-krant-artikel-over-bundel-wat-dan-nogDoordat ik zelf jaren lang voor kranten schreef, kunstrecensies en een column, kijk ik nog altijd op een speciale manier naar een krant.

Hoe is hij opgebouwd etc. Wanneer ik zelf (als onderwerp) in de krant kom, wat in de afgelopen 42 jaar al 30 keer (als galeriehouder, kunstverkoper, prijswinnaar, schrijver , organisator etc. is gebeurd, dan vind ik dat nog steeds spannend.

De voorlaatste keer mocht ik zelf vertellen over een boek dat ik heel mooi had gevonden. Een leestip dus. En nu :deze week was ik zelf aan de beurt met mijn eigen nieuwe bundel; “En wat dan nog.”

Ik beken dat ik er echt blij mee was en ben. En verbazingwekkend hoe zo’n stukje zich verspreid, ik wil niet zeggen als een lopend vuurtje, want dat is natuurlijk gevaarlijk bij krantenpapier.

Grappig dat je op die manier ook nog iets voor een ander kunt doen. Mijn voorlaatste bundel (werd in het Literatuurhuis gepresenteerd op mijn laatste dag in Utrecht…) dit is een prachtige audiobundel met foto’s tekst en stem. (uitgeverij de Hooiwaagen.) Die heb ik samen met Leo Mesman gemaakt. En nu kon ik dat ook nog een keer vermelden, want die bundel had heel wat voeten in de aarde en verdient ook nu nog aandacht.

Lees en verheugt u met mij.

kranten-artikel-over-bundel-wat-dan-nog