Het uitzien naar de verjaardag van 1001 komt nu goed op gang. Dat verheugt.
Er komen vragen over cadeaus. De gastvrouw (die ik dan gelukkig niet hoef te zijn, ) is bezig met inkopen en het uitwerken van creatieve ideetjes.

Uiteindelijk maar drie afmeldingen, van familie of van zijn vrienden -en allemaal echt waar (niet uit geen zin hebben…) Een is in het buitenland (beetje jammer want vooral ik, vind hem een mooie man) De tweede kan niet tegen drukte , 6 personen is voor hem de limit. De derde is helaas ernstig ziek.
Daar staan de enthousiaste reacties van degenen die wel komen ! tegenover, en je geeft zo’n feestje natuurlijk voor hen die komen, en niet voor hen die wegblijven.

Mijn beide broers, de een uit Zuid Limburg ,de ander uit België hebben vandaag een hotel in Hoevelaken besproken, omdat ze dan relaxt op het feestje van hun zwager kunnen zijn, zonder voortdurend aan die terugreis te moeten denken. Fijn dat zij er nu ook eens bij kunnen zijn.

Samen met de andere gasten en Nandi als voortreffelijke gastvrouw ,gaan we er een mooi geheel van maken. En dat mocht wel eens, want op div. verjaardagen was 1001 zelf ziek, dus nu moet hij zaterdag alive and kicking zijn en met behulp van de Goden gaat hem dat zeker lukken.