Er komen nog steeds felicitaties binnen, toch wel heerlijk. Het idee dat er nog mensen aan je denken.Ook op facebook (ja!) vind ik het aardig om te zien dat mijn facebook- vrienden (sommige zijn ook echte vrienden…)dat men mij geluk wenst.
Ook vanuit het buitenland Belgie- broer, Duitsland neef en Amerika (vriendin) zoals dit mailtje “ Gefeliciteerd, Nu zijn we in de buurt van Orlando en gaan morgen naar Cape Caneveral De uitgebreide verhalen hoor je vast nog wel eens’. En er is ook een voice mail ingesproken vanuit Ibiza.

Lijkt me fijn om nu in Orlando (of in Ibiza) te zijn, maar hier is het ook goed, Zo meteen kunnen we een wandeling maken in de zon, en tegelijk de lege flessen (rinkel de kinkel) naar de glasbak brengen en het cadeaupapier naar papier bak. Daarna koffie of gluhwein in de stad in ons lievelingscafee en dan de nieuwjaarsborrel in de woongroep van 1001.

Nee, dat is dus geen commune. (zoals mij gisteren werd gevraagd…) het is een woongroep voor 50 plus, waar iedereen gewoon zijn/haar/ eigen appartement heeft (dit alles schreef ik al in de middag) en post ik pas vannacht .
Tot morgen, op naar de frisheid van het nieuwe jaar.
De kop is eraf.