Een van de mensen die mijn bundel al in zijn bezit heeft , is Leo Mesman. Voorzitter van Taalpodium en zelf (prijswinnend ) dichter. Hij mailde mij wat hij ervan vond. Op zaterdagochtend is er altijd een programma op radio 2- waarin Leo Blokhuis (ook al een Leo) zijn visie geeft op een muziek- lijst die door een luisteraar is samengesteld. “En wat vind de pop-professor “ heet dat onderdeel (daaraan ontleende ik nu mijn titel) Ik ben als schrijver altijd blij als er mensen zijn die bereid zijn echt te lezen en ook echt een antwoord erop te formuleren.

En wat vindt Leo M.

“ Welnu, ik vind ‘En wat dan nog?’ een krachtige, vitale bundel, met veel goede gedichten, die mij ontroeren of vermaken. Je verbloemt je angsten niet, maar cynisme is je soms ook niet vreemd.  Je taalgebruik vind ik vaak origineel en precies en tegelijkertijd poëtisch. Knap werk dus. Een paar gedichten spreken me minder aan, bijvoorbeeld: Laat ons dromen .De autobiografische gedichten over je dochter en je moeder vind ik heel sterk. Authentiek en schrijnend.”