Vanavond zag en hoorde ik de schrijver van het boek : ‘Boven is het stil’ (en nog andere boeken) voor het eerst.
Tijdens een literair diner werd hij geïnterviewd door Karin Horst van de bibliotheek uit Amersfoort.
Mooi en helder verwoorde hij zijn antwoorden.

Toen ik tegen hem zei (je mocht als luisteraar reageren) dat ik zijn verschijning gewoon niet kon rijmen met de hoofdpersoon uit zijn boek, antwoorde hij dat hij meegemaakt had dat er mensen waren bij een lezing van hem in den Bosch , die zo in de war waren door zijn verschijning (die volgens hen ook niet strookte met de manier van schrijven )dat ze meteen waren weggelopen. Haha.

Nou dat heb ik niet gedaan dat zou zonde zijn geweest, want het eten was heerlijk en mijn disgenoten waren interessante ‘bibliofiele’personen.
Leve de boekenweek, leve het geschreven boek.