Alsof de corona crisis al niet verdrietig genoeg is krijg ik elke dag ongevraagd ook nog de stand van de overledenen. De getallen bedoel ik.

Gek, dan ben ik elke keer blij dat ik niet hoef te denken dat mijn moeder daarbij zit.  Zou ook niet kunnen want mijn moeder is al jaren dood. Ouderdom in combinatie met een hartstilstand begreep ik destijds. Dus geen Corona.

Hoewel het virus volgens de superdeskundigen al jaren onder ons was en ook nog jaren onder ons zal blijven.

Maar goed : Vandaag dus ook geen moederdag voor mij. Moeder dood en dochter in een psychiatrische inrichting komt niet op het idee dat het moederdag is.

 

Wat mijn eigen overlijden tenslotte betreft:

Gisteren keeg ik een brief (ja echt een brief ) van Yarden uitvaart vereniging. Daarin staat o.m. te lezen dat ik als lid van Yarden in aanmerking kom voor 10% ledenvoordeel. “Yarden biedt dit voordeel wanneer uw uitvaart door Yarden wordt uitgevoerd.”

Zo : ik mag er wel voor zorgen dat dit dan inderdaad gebeurt : 10 % korting op mijn uitvaart , toe maar!