bowie 2016Ja, waarom nummer twee?

Dat komt omdat ik er rekening mee houd, dat ik (als we uiteindelijk in Groningen zijn beland, om de reeds geplande tentoonstelling te bekijken in het Groninger museum) na de tentoonstelling nog wel een keer op deze artiest (en een interessant mens merk ik nu, ) zal terug komen.

Goed: nummer twee.

Afgelopen avond zondag 17 januari 2016- zag ik een interview met David Bowie bij Ivo Nieuwe. Dit interview vond zeker 25 jaar geleden plaats, hij was toen net getrouwd met zijn vrouw Imane , (op foto, met wie hij later hun mooie dochtertje Alexandria kreeg, tot aan zijn dood bleef Bowie met haar (I) samen

Ik wist niet wat ik meemaakte  (to be honnest) Aan het woord kwam een volwassen nerveuze man, die weloverwogen antwoorden gaf op de vragen.Een gevoelig , kunstzinnig persoon, die op zijn manier (als artiest) iets van het leven wilde maken.

Waarom krijgt zoiets vaak pas de aandacht als iemand overleden is?