In het weekend logeerden we even aan zee en in den Haag.
Aan zee was het zeer koud , de hele dag slagregens , wind , mist of druilerig . Jammer dus, in de uitspanning Westewind (nee, nee spellingschecker, hier hoort geen n. tussen) nog even geprobeerd om op temp te komen met glühwein , maar helaas.

We liepen een beetje als een verdwaalde Jut& Jul door al die nattigheid, met ook nog “fysieke ongemakjes”.
1001 met een peesontsteking in zijn elleboog en ik met een opspelende bekkenbodem . Leuk hoor!

Vanochtend velde de gynaecoloog dan ook alweer een venijnig oordeel. Nieuwe penicilline kuur voor een week en daarna een andere voor een maand (niet te geloven toch?)
Liefst gooi ik die doosjes meteen uit het raam. A.s. maandag terugkomen voor een onderzoek dat 2 uur gaat duren. Ik denk dat ik die maandag maar ziek ben en spijbel.

Ondertussen drukt Slash mijn leuke kat, zijn snoet alsmaar spinnend tegen me aan en blokkeert hij het toetsenbord uit pure vreugde omdat ik weer thuis ben. Dat is er alvast een die blij is. Who is next.?